Werkwijze

Bij Gwoon Keukens gaat het net even anders dan u gewend bent. Geen dure showroom, opdringerige verkopers of ‘slimme verkooptrucs’. Wel Zeeuwse nuchterheid en een volledig aanbod. Van landelijk tot heel modern. En de keuze? Die maakt u gewoon thuis aan de keukentafel. De persoonlijke benadering is onze kracht.

Samen maken we uw dromen waar. Hoe dat gaat? Dat leest u hieronder. In het menu vindt u uitgebreide uitleg over elke stap.

1
inspiratie
inspiratie
Of het nu gaat om een landelijke, robuuste of moderne keuken, u vindt ze bij Gwoon Keukens. Op onze website krijgt u alvast een voorproefje. Uw droomkeuken bestaat echt.
2
afspraak
afspraak
Na voldoende inspiratie volgt een afspraak. Die maakt u bij u thuis aan de keukentafel, op een tijdstip dat het u schikt.
3
wensen
wensen
Dat is een erg belangrijke stap in het plan. Nu bepalen we immers hoe uw keuken eruit komt te zien. De een heeft meer wensen voor de keuken dan de ander, wilt u een hoekkeuken of toch een eilandkeuken? Een inductiekookplaat of toch een gaskookplaat? Vragen waarmee we u graag helpen.
4
ontwerp
ontwerp
Hoe ziet uw droomkeuken eruit? U krijgt een volledige plattegrond én een realistische 3d-weergave. Zo weet u vooraf precies hoe uw keuken er in uw interieur uit gaat zien. De tekening is klaar terwijl u wacht.
5
offerte
offerte
Op basis van de tekeningen, de gekozen keuken en bijbehorende apparatuur ontvangt u een offerte, om inzicht te geven in de budgetverdeling. De offerte is volledig gespecificeerd en is voorzien van levensechte tekeningen van uw droomkeuken.
6
meten
meten
Na het sluiten van een akkoord, zetten we onze technici aan het werk. Het is essentieel dat uw droomkeuken perfect gaat passen. De eerste stap is dat we de situatie ter plekke gedetailleerd komen inmeten. Indien u dat wenst, inspecteren we vooraf ook de technische voorzieningen, zoals de aansluitingen en ventilatie.
7
plaatsing
plaatsing
Het moment van de waarheid. Uw keuken is gearriveerd. In overleg met u plannen we een datum waarop de woning klaar is voor plaatsing van de keuken. Onze chauffeur levert de keuken bij u af, en onze monteurs bouwen het meubelwerk op, leggen het werkblad en sluiten de apparatuur aan. Wanneer de monteurs de laatste schroefjes aandraaien, kunt u uw droomkeuken in gebruik nemen.
8
nazorg
nazorg
Gwoon Keukens zijn van de hoogste kwaliteit. Europese degelijkheid. Maar ook de beste auto heeft onderhoud nodig. Doordat we ruime ervaring in het vak hebben, kunnen we ieder probleem oplossen zodat uw keuken tientallen jaren vooruit kan. Doordat wij samenwerken met een select aantal leveranciers kunnen we eventuele problemen snel oplossen.