Stap 1: Inspiratie

Gwoon veel keus

Een keuken kopen kost tijd. Wij begrijpen dat. Het is voor langere tijd een beeldbepalend element in uw woning. Op onze website kunt u vooraf inspiratie opdoen, zodat u precies weet wat bij u past. Of het nu gaat om een landelijke, robuuste of moderne keuken, u vindt ze bij Gwoon Keukens. Komt u er niet uit? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij helpen u graag. Uw droomkeuken bestaat echt.

Bij Gwoon Keukens kunt u terecht voor keukens in alle soorten en maten. De huidige trends worden nauwlettend in de gaten gehouden zodat we u een keuken naar uw wens kunnen aanbieden. Zelf heb ik al ontzettend veel keukens gezien, maar ook houd ik bladen zoals vt wonen en Landleven nauwlettend in de gaten. Waar het bij mij om draait is de persoonlijke benadering. Luisteren naar uw wensen en stijl staat daarbij altijd centraal.

In 2018 is de industriële keuken helemaal in. In combinatie met landelijke details zoals hout en robuuste lampen wordt dit een stijlvol geheel. Of wellicht heeft u een woonkeuken op het oog? Met een mooie bar kunt u met de familie de dag doornemen en koken tegelijkertijd. Zo wordt de keuken een warme plek in huis. Een heel andere trend is kokend water, zó uit de kraan. Handig toch? Ook zulke technische snufjes vindt u bij Gwoon Keukens (vind er nog meer bij stap 3: wensen).