Stap 3: Wensen

Gwoon kwaliteit

Gwoon Keukens staat garant voor jarenlang gebruiksplezier. Dat begint met de juiste selectie van leveranciers van keukens, apparatuur en werkbladen. De drie vaste elementen waaruit een keuken is opgebouwd. Gwoon Keukens hecht veel waarde aan betrouwbaarheid. Daarom werkt Gwoon Keukens met vaste leveranciers.

In deze stap bepalen we hoe uw keuken eruit komt te zien. We luisteren naar uw wensen, het gaat immers om uw droomkeuken. Een nieuwe keuken is niet goedkoop. Het is dus belangrijk dat deze investering voldoet aan alle eisen. Na inspiratie is het tijd om de wensen door te nemen.

Indeling

Een hoekkeuken of kookeiland? Vragen waarmee we u graag helpen. De indeling is natuurlijk afhankelijk van de beschikbare ruimte. Daarnaast is is het van belang om niet alleen te kijken naar de styling, maar ook naar de functionaliteit van de keuken. In uw droomkeuken kunt u alles doen wat u wilt, zonder klem te lopen of op de kop de kastjes in te moeten duiken.

Ook op het gebied van kastruimte zijn er bergen mogelijkheden. Tijdens de afspraak nemen we de gewenste ruimte door en wordt er gekeken of dit met traditionele keukenkastjes, een draaikast of lades (of een mooie combinatie) ingevuld kan worden.

Apparatuur

De techniek staat niet stil. Jaren geleden waren inbouwovens en -koelkasten inmens populair. Tegenwoordig is er nog meer mogelijk. Een inbouw vaatwasser is vaak een grote wens in een nieuwe keuken. En wilt u koken op inductie, of toch keramisch? Wat dacht u van een aparte grill om vlees op te braden? In een stoomoven kunt u gemakkelijk en snel groente stomen. Visite? Een kop thee heb je in een mum van tijd klaar met kokend water uit de kraan. En als de visite mee-eet, kun je de borden alvast in de servieswarmer plaatsen.

Vaste leveranciers, vaste kwaliteit

De keukens die Gwoon Keukens plaatst worden door Vancel geleverd. Deze leverancier is betrouwbaar, en de keukens worden geproduceerd in Frankrijk en Duitsland. Dat resulteert in echte kwaliteitsproducten!

Ook voor de inbouwapparatuur heeft Gwoon Keukens een uitgesproken voorkeur. Er wordt namelijk altijd gewerkt met het Duitse NEFF en Constructa – deze merken staan voor betaalbare kwaliteit.

Fijn dat u belangstelling hebt voor onze website.

Vandaag is het zondag. Wij beschouwen de zondag als een rustdag, een opdracht en geschenk van onze Schepper, waarvoor we dankbaar zijn.
Om die reden is onze website op deze dag niet beschikbaar.

Morgen hopen we u weer graag van dienst te zijn!

Met hartelijke groet,
Gwoon Keukens