Stap 8: Nazorg

Gwoon betrouwbaar
Gwoon Keukens staat garant voor een goede prijs-kwaliteitverhouding. Wij bestellen de keukens rechtstreeks bij de fabrikant. Korte lijnen zorgen voor gunstige prijzen. Daarnaast is Gwoon Keukens CBW-erkend. Daardoor bent u verzekerd van een betrouwbare leverancier. Omdat wij 100% achter onze producten staan, geven wij 10 jaar garantie op keukenmeubilair en maar liefst 25 jaar op laden en scharnieren.

Jarenlang plezier van uw keuken

Zo, na de plaatsing heeft u een uitvoerige demonstratie gehad over de werking van het apparatuur. Nu is het tijd voor de laatste stap. De laatste stap van het proces betekent niet per definitie het einde. Na het ontwerpen, bestellen en plaatsen biedt Gwoon Keukens ook graag de nazorg. Gwoon Keukens zijn van de hoogste kwaliteit, maar ook de beste auto heeft onderhoud nodig. Het kan natuurlijk voorkomen dat er iets mis gaat met de de keuken. Doordat we ruime ervaring in het vak hebben, kunnen we ieder probleem oplossen zodat uw keuken tientallen jaren vooruit kan. Door samen te werken met een select aantal leveranciers kunnen we eventuele problemen snel oplossen.

Ook na de plaatsing en de terugblik blijven we graag in contact. Volg Gwoon Keukens op Facebook of Instagram. We zouden het geweldig vinden om uw droomkeuken nog eens online terug te zien.

Heeft u nog vragen? Neem danĀ contact met ons op. U kunt ook direct een afspraak maken!