Wie is Gwoon Keukens

Even voorstellen.

Gwoon Keukens is ontstaan vanuit de passie om keukens te ontwerpen, dit als combinatie van luxe, gemak en functionaliteit. Ons team bestaat uit twee broers, Peter en Kees. In 2021 zijn ze dit avontuur samen begonnen door hun eerste showroom te openen. Beide zijn ze al weer wat aantal jaren werkzaam in de keukens, van verkoop tot montage. Samen vormen zij het duo voor de ideale aankoop van uw keuken.

Wij nemen het volledige traject uit handen. Van leidingen verleggen tot meterkasten aanpassen, van muren verzetten tot vloerafwerking. Elke stap nemen we door en onze professionals kunnen deze op een kundige manier uitvoeren. Waar u in de showroom binnenkomt bij Kees om te bespreken wat voor u DE keuken is, tot waar Peter de keuken vakkundig bij u monteert.

Heeft u liever dat wij bij u langskomen? Wij ontzorgen onze klanten door gewoon bij u thuis aan de keukentafel u te helpen met uw keuzes.

Dit is in het kort hoe we u helpen bij het samenstellen van een kook en ontmoetingsruimte. Want een keuken is veel meer dan een plaats om te koken. De keuken is de plaats waar je samenkomt voor een kopje koffie. De keuken is het stukje thuis wat centraal staat in het huis.

Mocht u vragen hebben dan zijn wij te bereiken op : 0641-715367 of info@gwoonkeukens.nl